Inquiry
Form loading...
rrëshqitje2
01 02
6507c30ltg
6507c30aj8
6507c30ioi
6507c30915
6507c301 pk
6507c305b4
6507c30xvx
6507c309e0
6507c30kch
01 02 03 04 05 06 07 08 09

rreth nesh Ejani të na njihni

Wenzhou Hekun Import and Export Co., Ltd. është një kompani e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjen e pajisjeve shtëpiake inteligjente dhe produkteve të kujdesit shëndetësor personal. Ne ofrojmë shërbime biznesi OEM dhe ODM. Produktet e kujdesit shëndetësor personal përfshijnë kryesisht makineritë e pastrimit oral dhe dentar, aparatet për kujdesin e flokëve, pajisjet e kujdesit shtëpiake, etj.
shikoni më shumë

PRODUKTET

Koleksioni i ri i veshjeve casual veror

Përzgjedhja e përshtatur për markat kryesore

Në kontekstin e fuqizimit të teknologjisë, HYCKON synon të eksplorojë dhe të ofrojë produkte inteligjente të kujdesit që janë më të favorshme për zhvillimin e shëndetit të njeriut, duke u bërë një nxitës midis teknologjisë dhe produkteve dhe një lidhje e rëndësishme midis klientëve dhe produkteve.

Lexo më shumë

Gjithmonë Gati
për të marrë sfidën

Ne ofrojmë shërbime biznesi OEM dhe ODM. Produktet e kujdesit shëndetësor personal përfshijnë kryesisht makineritë e pastrimit oral dhe dentar, aparatet për kujdesin e flokëve, aparatet e kujdesit shtëpiake, etj.
6521296f5h
 • 64eeb10t3o
  Kulturë korporative
  Në kontekstin e fuqizimit të teknologjisë, HYCKON synon të eksplorojë dhe të ofrojë produkte inteligjente të kujdesit që janë më të favorshme për zhvillimin e shëndetit të njeriut, duke u bërë një nxitës midis teknologjisë dhe produkteve dhe një lidhje e rëndësishme midis klientëve dhe produkteve.
 • 64eeb109g2
  Vizioni i korporatës
  Vlerat tona janë të kontrollojmë produkte të sigurta dhe të gjalla për tregun dhe të ofrojmë një jetë të shëndetshme dhe me cilësi të lartë për publikun e gjerë.
 • 64eeb106ff
  Historia e Zhvillimit
  Falë zgjedhjeve besnike dhe besimit të klientëve dhe miqve tanë të vjetër, HYCKON është rritur nga një përfaqësues i pavarur shitjesh, duke akumuluar biznes dhe duke u bërë me shpejtësi një platformë furnizimi me produkte të kujdesit shëndetësor personal në shtëpi me një ndalesë, me një themel të markës së pavarur. Dhe ne do të vazhdojmë të punojmë shumë për t'i ofruar tregut produkte më të njohura me cilësi të lartë.

Lajme & Ngjarje

Qëndroni të lidhur!
Regjistrohu në buletinin tonë: