Inquiry
Form loading...
слајд2
01 02
6507c30ltg
6507c30aj8
6507c30ioi
6507c30915
6507c301 pk
6507c305b4
6507c30xvx
6507c309e0
6507c30kch
01 02 03 04 05 06 07 08 09

за нас Дојдете да не запознаете

Wenzhou Hekun Import and Export Co., Ltd. е компанија специјализирана за истражување и развој, производство и продажба на интелигентни апарати за домаќинство и производи за лична здравствена заштита. Ние обезбедуваме деловни услуги OEM и ODM. Производите за лична здравствена нега главно вклучуваат машини за чистење на устата и забите, апарати за нега на коса, апарати за нега на домаќинството итн.
Гледај Повеќе

ПРОИЗВОДИ

Нова летна колекција секојдневна облека

Прилагоден избор за водечки брендови

Во контекст на зајакнување на технологијата, HYCKON има за цел да истражува и да обезбеди интелигентни производи за нега кои се попогодни за развојот на човековото здравје, станувајќи засилувач помеѓу технологијата и производите и важна врска помеѓу клиентите и производите.

Прочитај повеќе

Секогаш подготвен
да преземе предизвик

Ние обезбедуваме деловни услуги OEM и ODM. Производите за лична здравствена заштита главно вклучуваат машини за чистење на устата и забите, апарати за нега на коса, апарати за нега на домаќинството итн.
6521296f5h
 • 64eeb10t3o
  Корпоративна култура
  Во контекст на зајакнување на технологијата, HYCKON има за цел да истражува и да обезбеди интелигентни производи за нега кои се попогодни за развојот на човековото здравје, станувајќи засилувач помеѓу технологијата и производите и важна врска помеѓу клиентите и производите.
 • 64eeb109g2
  Корпоративна визија
  Нашите вредности се да ги прегледаме безбедните и живописни производи за пазарот и да обезбедиме здрав и квалитетен живот за пошироката јавност.
 • 64eeb106ff
  Историја на развој
  Благодарение на лојалните избори и довербата на нашите стари клиенти и пријатели, HYCKON прерасна од независен претставник за продажба, акумулирајќи бизнис и брзо стана бутик платформа за снабдување со производи за лична здравствена нега во домот на едно место со независна основа за бренд. И ние ќе продолжиме да работиме напорно за да му обезбедиме на пазарот повеќе признати производи со висок квалитет.

Вести и настани

Останете поврзани!
Претплатете се на нашиот билтен: