Inquiry
Form loading...
geser2
01 02
6507c30ltg
6507c30aj8
6507c30ioi
6507c30915
6507c301pk
6507c305b4
6507c30xvx
6507c309e0
6507c30kch
01 02 03 04 05 06 07 08 09

babagan awake dhewe Ayo kenalan karo kita

Wenzhou Hekun Import and Export Co., Ltd. minangka perusahaan sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, produksi, lan dodolan peralatan rumah tangga sing cerdas lan produk perawatan kesehatan pribadi. Kita nyedhiyakake layanan bisnis OEM lan ODM. Produk perawatan kesehatan pribadi utamane kalebu mesin pembersih lisan lan dental, peralatan perawatan rambut, peralatan perawatan rumah tangga, lsp.
ndeleng liyane

PRODUK

Koleksi busana kasual musim panas anyar

Pilihan Ngatur kanggo Merk Unggulan

Ing konteks pemberdayaan teknologi, HYCKON nduweni tujuan kanggo njelajah lan nyedhiyakake produk perawatan cerdas sing luwih kondusif kanggo pangembangan kesehatan manungsa, dadi booster antarane teknologi lan produk, lan link penting antarane pelanggan lan produk.

Waca liyane

Tansah Siap
kanggo Njupuk Challenge

Kita nyedhiyakake layanan bisnis OEM lan ODM. Produk perawatan kesehatan pribadi utamane kalebu mesin pembersih lisan lan dental, peralatan perawatan rambut, peralatan perawatan rumah tangga, lsp.
6521296f5h
  • 64eeb10t3o
    Budaya perusahaan
    Ing konteks pemberdayaan teknologi, HYCKON nduweni tujuan kanggo njelajah lan nyedhiyakake produk perawatan cerdas sing luwih kondusif kanggo pangembangan kesehatan manungsa, dadi booster antarane teknologi lan produk, lan link penting antarane pelanggan lan produk.
  • 64eeb109g2
    Visi perusahaan
    Nilai kita yaiku kanggo nampilake produk sing aman lan sregep kanggo pasar, lan nyedhiyakake urip sing sehat lan berkualitas kanggo masarakat umum.
  • 64eeb106f
    Sajarah Pangembangan
    Thanks kanggo pilihan sing setya lan kapercayan para pelanggan lan kanca lawas, HYCKON wis tuwuh saka wakil dodolan mandiri, nglumpukake bisnis, lan kanthi cepet dadi platform pasokan produk perawatan kesehatan pribadi butik siji-mandeg kanthi dhasar merek independen. Lan kita bakal terus kerja keras kanggo nyedhiyakake pasar produk kanthi kualitas sing luwih dikenal.

Warta & Acara

Tetep Sambungake!
Langganan Buletin Kita: